Close

TREBALL DE CAMP

TROBADA AMB ANTON AUBANELL

El dia 20 de novembre, aprofitant que havíem d’anar a recollir la Caixa de Varga, vam assistir presencailment a la conferència inicial de la Jornada d’Educació Matemàtica de l’APMCM que feia l’Anton Aubanell titulada Experiències d’Atzar, on el material de la Caixa de Varga tenia un paper molt rellevant. A la presentació ens van acompanyar l’Anna Ausina, professora del centre i les nostres companyes Marina i Maria Victòria. 

PRIMER CONTACTE AMB LA CAIXA DE VARGA

Després de la conferència vam poder tenir un primer contacte amb els materials de la Caixa de Varga de la mà de l’Anton Aubanell, el qual vam entrevistar i que ens va explicar la seva experiència en la seva  utilització com a professor de matemàtiques. 

TROBADA AMB L'ADOLF ALMATÓ

El dijous 11 de març ens vam reunir amb l’Adolf Almató i Barbany. Ell és un professor jubilat de matmàtiques que poseeix una Caixa de Varga. Vam fer la reunió per tal de poder contrastar les dues caixes i poder veure si ens faltava algun material. A la trobada també van venir altres professors de matemàtiques per tal de poder veure la caixa i aportar idees de cara al projecte.